informatie    boeken

Salzburger Saalachtal Card

Gratis voor alle gasten van Landhaus Sonnheim


Als gast van Landhaus Sonnheim en Sonnheim Apartments krijgt u van ons in de periode mei tot en met oktober de Salzburger Saalachtal Card* helemaal voor niets! Met de Salzburger Saalachtal Card kunt u gratis mee met de Kabelbaan (Almbahn I +II) naar de Loferer Alm, kunt u gratis naar het openluchtzwembad in Lofer en het overdekte- en openluchtzwembad in Unken en kunt u gratis naar de Vorderkaserklamm en de Seisenbergklamm.

En gratis betekent bij ons onbeperkt, ... wat wil een mens nog meer!? Oh ja, ook zijn er nog veel bonus partners waar u op vertoon van uw Salzburger Saalachtal Card korting krijgt op een groot aanbod van activiteiten. Het volledige overzich vindt u in deze lijst.

De Salzburger Saalachtal Card,... één kaart voor tal van activiteiten!

Gratis met de Almbahn I + II, gratis entree in de zwembaden, gratis entree in de Voderkaserklamm en de Seisenbergklamm en flinke kortingen bij tal van bonuspartners. Dat krijgt u allemaal van ons kado,... een goed begin van uw vakantie in Lofer!

Wist u dat u bijna € 40,00 moet betalen als u met 2 volwassenen en 2 kinderen met de kabelbaan naar de Loferer Alm gaat en dat u ruim € 10,00 euro entree moet betalen als u naar het zwembad gaat of één van de 'Klammen' bezoekt? Als u uw vakantie in Lofer bij ons boekt dan houdt u dit geld in uw zak en kunt u daar andere leuke dingen mee doen bij een van de Bonus partners bijvoorbeeld!

*gebruiksmogelijkheden afhankelijk van de bedrijfs- en openingstijden!

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder