informatie    boeken

Vakantiewoning in Lofer


Sonnheim apartements voor uw sportieve vakantie


Ministudio Alpenglück (max. 2 personen)

U wilt tijdens uw vakantie 's avonds gezellig uit eten, of u zoekt nog wat extra slaapruimte bij het door u gehuurde appartement,...... dan is Alpenglück (32 m²) de juiste keuze.

Alpenglück ligt op de begane grond van Sonnheim Apartments (op 50 meter afstand gelegen van Landhaus Sonnheim). De slaapkamer van Alpenglück heeft een tweepersoonsbed, Flat screen TV, mini hifi systeem, twee stoelen en een tafeltje. In de badkamer is een toilet, wastafel, douche en föhn.


Uw outdoor avontuur begint in Lofer. Maak kennis met het raften, paragliden, mountainbiken, Canyoning en klettern.

Wat andere gasten van Alpenglück vonden: Helaas onze vakantie zit er weer op, dus weer richting nl. Maar niet zonder een beoordeling te hebben geschreven. Voor ons was het niet de eerste keer in landhaus Sonnheim. We hebben inmiddels diverse appartementen mogen 'uitproberen'. Omdat wij s'avonds altijd buiten de deur eten hebben wij de afgelopen weken onderdak gevonden in de mini studio Alpenglück. Een ruim opgezette 2 pers. slaapkamer met ruime badkamer en een apart keukenblokje met koelkast en al het nodige om ontbijt en lunch te verzorgen. Inrichting is sfeervol en verzorgd. Kortom jammer dat we Lofer weer moeten verlaten na een mooie vakantie waarin wij het echt winter hebben zien worden,...leuk om dat eens mee te maken. Voor ons was Alpenglück een prima verblijfplaats en zeker aan te raden als je met zijn 2en op vakantie bent en toch buiten de deur gaat eten. (Zoover Holiday Reviews)

Daarnaast beschikt de kamer over een entree met garderobe en een klein keukenblok zodat u zelf voor uw ontbijt en lunch kunt zorgen (incl. mini koelkast, waterkoker, koffiezetmachine en eierkoker). Uiteraard heeft u vrij toegang tot het internet. Alpenglück kan vanaf 1 nacht worden geboekt.

Ook zijn er een aantal centrale voorzieningen waarvan u gratis of tegen een kleine vergoeding gebruik kunt maken. Zo is er in Landhaus Sonnheim een Wellness met Finse sauna, een infraroodcabine, een solarium en een rustruimte. Ook is er een 'gemütliche Kellerbar', hebben wij een kleine bibliotheek, kunt u bij ons DVD's lenen en is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de wasmachines en -drogers. In zowel Landhaus Sonnheim als Sonnheim Apartments is een apparte ruimte voor (langlauf-) ski's en snowboards met daarin een skischoenverwarming. In de zomermaanden kunt u als gast van Landhaus Sonnheim en Sonnheim Apartments gebruik maken van de tuin bij landhaus Sonnheim. In de tuin vindt u een aantal zitjes, een hangmattenhut waar u lekker kunt wegdromen en natuurlijk 2 BBQ's.

Het is niet toegestaan in onze studio's en overige ruimten te roken! Ook is het niet mogelijk en niet toegestaan in Alpenglück te koken.

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder