informatie    boeken

Mini-studio Alpenglück - Lofer


Sonnheim apartements voor uw sportieve vakantie


Mini-studio Alpenglück (max. 2 personen)

U wilt tijdens uw vakantie 's avonds gezellig uit eten, of u zoekt nog wat extra slaapruimte bij het door u gehuurde appartement,...... dan is Alpenglück (32 m²) de juiste keuze.

Alpenglück ligt op de begane grond van Sonnheim Apartments in Lofer (op 50 meter afstand gelegen van Landhaus Sonnheim). De slaapkamer van Alpenglück heeft een tweepersoonsbed, Flat screen TV, mini hifi systeem, twee stoelen en een tafeltje. In de badkamer is een toilet, wastafel, douche en föhn. Daarnaast beschikt de kamer over een entree met garderobe en een klein keukenblok zodat u zelf voor uw ontbijt en lunch kunt zorgen (incl. mini koelkast, waterkoker, koffiezetmachine en eierkoker). Alpenglück heeft geen balkon, natuurlijk kunt u wel gebruik maken van de tuin van Landhaus Sonnheim. Alpenglück kan vanaf 1 nacht worden geboekt.

Uw outdoor avontuur begint in Lofer. Maak kennis met het raften, paragliden, mountainbiken, Canyoning en klettern.

Wat andere gasten van Alpenglück vonden: Helaas onze vakantie zit er weer op, dus weer richting nl. Maar niet zonder een beoordeling te hebben geschreven. Voor ons was het niet de eerste keer in landhaus Sonnheim. We hebben inmiddels diverse appartementen mogen 'uitproberen'. Omdat wij s'avonds altijd buiten de deur eten hebben wij de afgelopen weken onderdak gevonden in de mini studio Alpenglück. Een ruim opgezette 2 pers. slaapkamer met ruime badkamer en een apart keukenblokje met koelkast en al het nodige om ontbijt en lunch te verzorgen. Inrichting is sfeervol en verzorgd. Kortom jammer dat we Lofer weer moeten verlaten na een mooie vakantie waarin wij het echt winter hebben zien worden,...leuk om dat eens mee te maken. Voor ons was Alpenglück een prima verblijfplaats en zeker aan te raden als je met zijn 2en op vakantie bent en toch buiten de deur gaat eten. (Zoover Holiday Reviews)
inclusief

 internet  Salzburger Saalachtal Card (zomer)  verwarming, stroom en water  beddengoed  hand- en theedoeken, afwasmiddel  wellness Landhaus Sonnheim  skidepot met skischoenverwarming  kleine bibliotheek  fietsenstalling (deels overdekt)  tuin, barbeque en speelvoorzieningen  parkeerplaats

Het is niet toegestaan in onze studio's en overige ruimten te roken! Ook is het niet mogelijk en niet toegestaan in Alpenglück te koken.

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder