informatie    boeken

Appartement Kalvaria


Landhaus Sonnheim voor uw appartement in Lofer


Appartement Kalvaria (6 personen)

Met ruim 130 vierkante meter is dit appartement ruim en luxe van opzet, kortom de ideale verblijfplaats tijdens uw wintersport en zomervakantie in Lofer. Het appartement is gelegen in “Sonnheim Apartments” dat op 50 meter afstand van Landhaus Sonnheim ligt. Het appartement beschikt over een entree met garderobe, een ruime keuken, een ruime woonkamer met zit- en eethoek, drie slaapkamers, twee toiletten, en twee badkamers. De keuken is compleet ingericht met o.m. een vaatwasmachine, een koelkast met vriesgedeelte, een magnetron, een keramische kookplaat en een oven.

Uiteraard beschikt het appartement over TV, een dvd-speler en een mini HIFI-set. Ook heeft het appartement een eigen 2-persoons infrarood-kabine. Het ruime terras is zuidwest georiënteerd en biedt een prachtig uitzicht op de Loferer Steinbergen.

inclusief

 internet  Salzburger Saalachtal Card (zomer)  verwarming, stroom en water  handdoeken (2 stuks p.p.)  beddengoed afwasmiddel, hand- en theedoek  wellness Landhaus Sonnheim  skidepot met skischoenverwarming  gebruik sleeën  kleine bibliotheek  fietsenstalling (deels overdekt)  tuin, barbeque en speelvoorzieningen (zomer)  parkeerplaats

Het is niet toegestaan om in het appartement en overige ruimten te roken!

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder