informatie    boeken

Appartement Steinberg


Landhaus Sonnheim voor uw actieve vakantie


Appartement Steinberg (4 personen)

Appartement Steinberg is gelegen in “Sonnheim Apartments” dat op 50 meter afstand gelegen is van Landhaus Sonnheim in lofer. Met ruim 80 vierkante meter is het appartement ruim en luxe van opzet; kortom het ideale appartement voor uw wintersport en zomervakantie.

Het appartement beschikt over een entree met garderobe en toilet, een ruime keuken, een ruime woonkamer, twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Het appartement heeft een ruim balkon op het zuiden met uitzicht over het dorp, het Steinbergbad en de Loferer Steinbergen. De keuken is compleet ingericht met o.m. een vaatwasmachine, een koelkast met vriesgedeelte, een magnetron, een keramische kookplaat en een oven. In de woonkamer vindt u de zithoek en de eettafel. Uiteraard beschikt het appartement over een TV, een dvd-speler en een mini HIFI-set. In de zomer kan tevens gebruik worden gemaakt van de tuin van het twee huizen verder gelegen Landhaus Sonnheim.

inclusief

 internet  Salzburger Saalachtal Card (zomer)  verwarming, stroom en water  handdoeken (2 stuks p.p.)  beddengoed afwasmiddel, hand- en theedoek  wellness Landhaus Sonnheim  skidepot met skischoenverwarming  gebruik sleeën  kleine bibliotheek  fietsenstalling (deels overdekt)  tuin, barbeque en speelvoorzieningen (zomer)  parkeerplaats

Het is niet toegestaan om in het appartement en overige ruimten te roken!

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder