informatie    boeken

Mini-studio Alpenglück


Sonnheim apartements voor uw sportieve vakantie


Mini-studio Alpenglück (max. 2 personen)

U wilt tijdens uw vakantie 's avonds gezellig uit eten, of u zoekt nog wat extra slaapruimte bij het door u gehuurde appartement,...... dan is Alpenglück (32 m²) de juiste keuze.

Alpenglück ligt op de begane grond van Sonnheim Apartments in Lofer (op 50 meter afstand gelegen van Landhaus Sonnheim). De slaapkamer van Alpenglück heeft een tweepersoonsbed, Flat screen TV, mini hifi systeem, twee stoelen en een tafeltje. In de badkamer is een toilet, wastafel, douche en föhn. Daarnaast beschikt de kamer over een entree met garderobe en een klein keukenblok zodat u zelf voor uw ontbijt en lunch kunt zorgen (incl. mini koelkast, waterkoker, koffiezetmachine en eierkoker). Alpenglück heeft geen balkon, natuurlijk kunt u wel gebruik maken van de tuin van Landhaus Sonnheim. Alpenglück kan vanaf 1 nacht worden geboekt.

inclusief

 internet  Salzburger Saalachtal Card (zomer)  verwarming, stroom en water  handdoeken (2 stuks p.p.)  beddengoed afwasmiddel, hand- en theedoek  wellness Landhaus Sonnheim  skidepot met skischoenverwarming  gebruik sleeën  kleine bibliotheek  fietsenstalling (deels overdekt)  tuin, barbeque en speelvoorzieningen (zomer)  parkeerplaats

Het is niet toegestaan in onze studio's en overige ruimten te roken! Ook is het niet mogelijk en niet toegestaan in Alpenglück te koken.

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder