Tot ziens bij ons in Lofer!

gastgevers rob en eveline

‘Op een kunstskibaan in Nederland sprong de liefdesvonk tussen Eveline en Rob over. Uit kunstsneeuw werd meer,… liefde en echte sneeuw. Sinds maart 2006 wonen Eveline und Rob samen met hun kinderen op steenworp afstand van de skiliften en pistes in Lofer’.

Eveline was als personeelsmanager voor grote Amerikaanse firma’s werkzaam in Amerika en Europa. Rob was in Nederland als bestuurlijk juridisch adviseur onderweg. Op de kunstskibaan in Hoofddorp leerden zij elkaar kennen, werden verliefd en kwamen tot de conclusie dat een succesvolle carrière niet het belangrijkste in het leven is. Om de drukte in de Randstad te ontvluchten en af te kunnen schakelen van het werk kochten zij een woonboerderij met veel grond in het buitengebied van Hoevelaken, een klein dorpje op steenworp afstand van Amersfoort.


Een echte streep onder hun carrière ladder zetten zij met het vertrek naar Oostenrijk, het land waar zij in de loop der jaren verliefd op waren geworden. Na een zoektocht van bijna 2 jaar en het bezichtigen van vele huizen vonden zij hun uiteindelijke ‘domicilie’,… Landhaus Sonnheim in Lofer! Met hun kinderen Elvira en Reinout verhuisden Eveline en Rob maart 2006 uiteindelijk naar het Salzburger Saalachtal. Sindsdien verhuren zij appartementen die zijn ondergebracht in Landhaus Sonnheim en Sonnheim Apartments.


In hun vrije tijd zijn Eveline en Rob veel in de bergen te vinden. Daarnaast is Eveline als (hobby-) fokker van Berner Sennenhonden actief binnen de „Verein für Schweizer Sennenhunde in Österreich“ (VSSÖ). Rob restaureert in zijn vrije tijd graag oude jukeboxen. In de zomer komen zij graag op plaatsen zoals de Bräugföllalm en de Schmidt-Zabierowhütte in de Loferer Steinbergen. Het enige dat Eveline en Rob echt missen uit Nederland is de grote verscheidenheid aan restaurants. Al met al lijkt het erop dat Eveline en Rob hun definitieve bestemming gevonden hebben „Hier wollen wir sein, hier wollen wir bleiben.


Text Christine Schweinöster

 

All rights reserved – Landhaus Sonnheim 2020

By service@Sonnheim.info

Registratienummer

50610-000313-2020 / 50610-000338-2020