Je hond mee op vakantie?

Natuurlijk gaat de hond mee!

Wandelen, zwemmen, slapen,…

Your dog will love it!

thin
direct boeken altijd goedkoper
logo landhaus sonnheim

Vakantie met je hond in Lofer

Honden zijn welkom in Landhaus Sonnheim!

Als je op vakantie gaat dan wil je hond eigenlijk maar één ding,…. mee op vakantie! Gezellig met de baasjes, vertrouwd en veilig. Niet alleen voor wat betreft het weer, maar ook vanwege de vele wandelmogelijkheden is Oostenrijk natuurlijk een prima keuze om met de hond op vakantie te gaan. In en om Lofer in het Salzburger Saalachtal is het goed toeven met je hond. Een uitgebreid netwerk aan wandelpaden langs kabbelende beken, of meer uitdagende routes over groene almen naar berghutten en bergtoppen, begint gelijk bij onze appartementen of zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Veel wandelingen hebben wij zelf met onze honden gemaakt. Wij kunnen je dan ook goed adviseren met betrekking tot de wandelingen die je met de hond kunt maken.

Your Dog will love it!

Mocht je overigens een keer zonder de hond op pad willen dan passen wij – in overleg – graag op je viervoeter mits deze sociaal is in de omgang met andere honden. Met ruim 40 jaar ‘honden ervaring’ – waarvan 30 jaar met Berner Sennenhonden – is je hond bij ons in goede handen. Overigens zijn alleen de appartementen in Landhaus Sonnheim beschikbaar voor de vakantie met je hond. Het gaat hierbij dus om appartement Edelweiss, Bergblick en Sonnheim. Chalet Sonnheim en de appartementen in Sonnheim Apartments zijn niet beschikbaar voor vakantie met een hond!


Als je de vakantie met de hond in landhaus Sonnheim wilt doorbrengen dan gelden er natuurlijk wel een paar huisregels waaraan je je te houden hebt. En voor alle duidelijkheid, indien je problemen voorziet in het naleven van deze regels dan is Landhaus Sonnheim waarschijnlijk niet het juiste vakantieadres voor een vakantie met je hond. Wil je een vakantie met je hond bij ons boeken vraag dan van te voren onze huisregels op, zodat je voor jezelf kunt bepalen of Landhaus Sonnheim het juiste vakantieadres voor je is!

hondenvakantie lofer
hond mee vakantie lofer
hondenvakantie in lofer
Met de hond op vakantie 1

All rights reserved – Landhaus Sonnheim 2020

By service@Sonnheim.info

Registratienummer

50610-000313-2020 / 50610-000338-2020