informatie    boeken

Studio Alpenliebe

Landhaus Sonnheim voor uw wintersport en zomervakantie in lofer


Studio Alpenliebe (2 personen*)

Deze gezellige ingerichte Studio (32m²) ligt op de eerste verdieping van “Sonnheim Appartements” in Lofer (op 50 meter afstand gelegen van Landhaus Sonnheim) en beschikt over een entree en een ruimte waarin de keuken met eethoek, de zithoek en het slaapgedeelte is ondergebracht. Het slaapgedeelte bestaat uit een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed (80 x 190). Verder beschikt de studio natuurlijk over een badkamer met een douche, toilet en waskom en heeft de studio een balkon. De keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasmachine, een koelkast, een keramische kookplaat, een magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.

Uiteraard beschikt het appartement over een TV (bij de zithoek en bij het 2-persoonsbed) en een all-in-one audiosysteem (met Bluetooth funktie). In de zomer kan gebruik worden gemaakt van de tuin van het twee huizen verder gelegen Landhaus Sonnheim. Het balkon van Studio Lärchberg is overigens oost georiënteerd.

inclusief

 internet  Salzburger Saalachtal Card (zomer)  verwarming, stroom en water  handdoeken (2 stuks p.p.)  beddengoed afwasmiddel, hand- en theedoek  wellness Landhaus Sonnheim  skidepot met skischoenverwarming  gebruik sleeën  kleine bibliotheek  fietsenstalling (deels overdekt)  tuin, barbeque en speelvoorzieningen (zomer)  parkeerplaats

Het is niet toegestaan in de studio en overige ruimten te roken!
(* derde persoon / kind tegen meerprijs mogelijk)

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder