In de zomer mis je de 'Schwung'?

wintersport Almenwelt Lofer!

Wintersport in Lofer

even weg uit de sleur 'having snowfun'!

logo landhaus sonnheim

Wintersport - Loferer Alm

Landhaus Sonnheim voor uw wintersport en zomervakantie

Wintersport in één van de beste familieskigebieden van de Alpen? Landhaus Sonnheim, omsloten door de Loferer Steinberge, is de ideale plek voor uw wintersport in het skigebied Almenwelt Lofer. De appartementen in Landhaus Sonnheim en Sonnheim Apartments zijn centraal gelegen in het oude centrum van Lofer. Door de unieke ligging van beide woningen aan een doodlopende straat en de bergen letterlijk in de tuin achter het huis, bent je verzekerd van rust en heb je toch alles onder handbereik. De skilift van de Almenwelt Lofer ligt, net als het centrum van Lofer, op 150 meter afstand van Landhaus Sonnheim. In de directe omgeving van je appartement vind je alles voor een onbezorgde wintersport vakantie!

unken heutal
station grubhörndl lift
familie expres
uitzicht vanaf knappenstadl richting steinbergen
skien op de alm
uitzicht richting au vanaf de postalm in de winter

Unsere Empfehlung, Ihre Wahl

klein maar fijn skigebied

10 skiliften en 46 kilometer pisten wachten op u!

Sneeuwzeker

Frau Holle en ruim 70 sneeuwkanonnen zorgen ervoor dat 75 % van de pisten worden voorzien van voldoende sneeuw!

Aantrekkelijke prijzen

De Almenwelt Lofer heeft op families afgestemde prijzen voor dag- en meerdaagsekaarten!

Perfect onderhouden skipisten

Beter gaat het niet! Perfecte wintersport condities

Gastvriendelijk

De gastvriendelijkheid en de goede regionale keuken gaan hier hand in hand, eet smakelijk!


Familieskigebied Almenwelt Lofer

skigebied almenwelt lofer

Wintersport in Lofer! Geniet tijdens het skiën, langlaufen of sneeuwschoenwandelen van adembenemende winterlandschappen en fantastische uitzichten.


Het skigebied Almenwelt Lofer biedt uitdaging aan beginnende skiers, maar ook voor ervaren skiërs en snowboarders valt er genoeg te beleven. Het skigebied staat bekend als kind- en familievriendelijk. Niet voor niets heeft het skigebied hiervoor diverse prijzen en nominaties ontvangen. 46 km perfect geprepareerde pisten overtuigen skiërs, snowboarders en freeriders! De Almenwelt lofer is de perfecte bestemming voor je wintersport vakantie! Wil je langlaufen, dan kun je je hart ophalen in het Saalachtal.

Meer dan 80 kilometer goed gespoorde langlaufloipes wachten op je. Op de Loferer Alm en het Heutal in Unken liggen enkele hochloipen, een uitkomst als er beneden in het dal niet zoveel sneeuw ligt. Natuurlijk kun je tijdens je wintersport vakantie ook wandelen. Ruim 50 kilometer aan schoongemaakte winterwandelpaden biedt het Saalachtal


"een leuke manier om het Lofer en omgeving in de winter op een andere manier te leren kennen".


Roddelen kun je vanaf Maria Kirchental 3 minuten autorijden bij ons vandaan. De skidag kun je beëindigen in één van de après-skibars onder bij het dalstation. Tijdens de dalafdaling kun je ook stoppen

bij de Hasnstall om na de après-ski terug te skiën naar het dal.


Tijdens je verblijf in Lofer kun je natuurlijk ook skiën in één van onze "aangrenzende skigebieden". Leogang (skigebied Saalbach Hinterglemm), Maria Alm (skigebied Hochkönig), Unken (Heutal), Waidring (skigebied Steinplatte) en St. Johann in Tirol zijn maximaal 20 minuten rijden van Landhaus Sonnheim. Met de skipas van de 3-Länder Freizeit Arena kun je skiën in Lofer en diverse omliggende gebieden.

uitzicht op de loferer steinberge
almhut in winter
pistenbully aan het werk
postalm lift in de winter
direct boeken altijd goedkoper

All rights reserved 2022

By LS Webdesign

Reg. nr. Sonnheim Apartments 50610-000338-2020

Reg. nr. Landhaus Sonnheim 50610-000313-2020