Je hond mee op vakantie?

Natuurlijk gaat die mee!

Wandelen, zwemmen, relaxen,...

Your dog will love it!

direct boeken altijd goedkoper
logo landhaus sonnheim

Je hond mee naar Lofer

honden zijn welkom in Landhaus Sonnheim!

Als je op vakantie gaat dan wil je hond eigenlijk maar één ding,.... mee op vakantie! Gezellig met de baasjes, vertrouwd en veilig. Niet alleen voor wat betreft het weer, maar ook vanwege de vele wandelmogelijkheden is Oostenrijk natuurlijk een prima keuze om gezellig met zijn allen op vakantie te gaan. In en om Lofer in het Salzburger Saalachtal is het goed toeven! Een uitgebreid netwerk aan wandelpaden langs kabbelende beken, of meer uitdagende routes over groene almen naar berghutten en bergtoppen, begint gelijk bij onze appartementen of zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar.


Veel wandelingen in het Salzburger Saalachtal hebben wij zelf met onze honden gemaakt, van makkelijk tot moeilijk, onder in het dal of naar bergtoppen! Onze ervaring is dat het meestal de baasjes zijn die afhaken. Wij kunnen je in ieder geval goed adviseren met betrekking tot de wandelingen die je met je maatje kunt ondernemen. Overigens, als je de hond meeneemt op vakantie denk er dan aan dat je een Europees paspoort hebt en 'Bello' gechipt is. Ook moet er een geldige rabiës inenting aanwezig zijn (hondsdolheid).
Your Dog will love it!

Mocht je een keer zonder je viervoeter op pad willen, voor bijvoorbeeld een museumbezoek of een restaurantbezoek, dan passen wij - in overleg - graag op je viervoeter mits deze sociaal is in de omgang met andere honden. Met ruim 40 jaar ‘ ervaring’ - waarvan 30 jaar met Berners - is je maatje bij ons in goede handen. Overigens zijn alleen de appartementen in Landhaus Sonnheim beschikbaar voor de vakantie met je hond. Het gaat hierbij dus om appartement Edelweiss, Bergblick en Sonnheim. Chalet Sonnheim en de appartementen in Sonnheim Apartments zijn niet beschikbaar voor vakantie met huisdieren!


Als je de vakantie met de hond in Landhaus Sonnheim wilt doorbrengen dan gelden er natuurlijk wel een paar huisregels waaraan je je te houden hebt. En voor alle duidelijkheid, indien je problemen voorziet in het naleven van deze regels dan is Landhaus Sonnheim waarschijnlijk niet het juiste vakantieadres voor een vakantie met je hond. Wil je een vakantie bij ons boeken vraag dan van te voren onze huisregels op, zodat je voor jezelf kunt bepalen of Landhaus Sonnheim het juiste vakantieadres voor je is! (Dit voorkomt achteraf teleurstelling) Wij sturen de huisregels graag per email, maar je kunt ze natuurlijk ook hier downloaden.

hondenvakantie lofer
hond mee vakantie lofer
hondenvakantie in lofer
Je hond mee op vakantie 1

All rights reserved 2022

By LS Webdesign

Reg. nr. Sonnheim Apartments 50610-000338-2020

Reg. nr. Landhaus Sonnheim 50610-000313-2020