Je hond mee op vakantie?

Natuurlijk gaat die mee!

Wandelen, zwemmen, relaxen,...

Your dog will love it!

direct boeken altijd goedkoper
logo landhaus sonnheim

Je hond mee naar Lofer

honden zijn welkom in Landhaus Sonnheim!

Als je op vakantie gaat dan wil je hond eigenlijk maar één ding,.... mee op vakantie! Gezellig met de baasjes, vertrouwd en veilig. Onze ruime accommodaties bieden comfort en gezelligheid voor zowel jou als je hond, waardoor je de perfecte thuisbasis hebt om Lofer en zijn betoverende omgeving te verkennen. Niet alleen voor wat betreft het weer, maar ook vanwege de vele wandelmogelijkheden is Oostenrijk natuurlijk een prima keuze om gezellig met zijn allen op vakantie te gaan. In het Salzburger Saalachtal is het goed toeven! Lofer staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, en wat is er beter dan deze prachtige bestemming te ontdekken met je hond aan je zijde?


Een uitgebreid netwerk aan wandelpaden langs kabbelende beken, of meer uitdagende routes over groene almen naar berghutten en bergtoppen, begint gelijk bij onze appartementen of zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Veel wandelingen in het Salzburger Saalachtal hebben wij zelf met onze honden gemaakt, van makkelijk tot moeilijk, onder in het dal of naar bergtoppen! Onze ervaring is dat het meestal de baasjes zijn die afhaken. Wij kunnen je in ieder geval goed adviseren met betrekking tot de wandelingen die je met je maatje kunt ondernemen.


Denk er overigens aan aan dat je een geldig Europees paspoort hebt en je maatje gechipt is. Ook moet er een geldige rabiës inenting aanwezig zijn. In de meeste restaurant is je maatje welkom! Denk er wel aan dat wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer of een kabelbaan een muilkorf verlangd kan worden. Altijd handig dus om deze bij je te hebben.

Your Dog will love it!

Mocht je een keer zonder je viervoeter op pad willen, voor bijvoorbeeld een museumbezoek of een restaurantbezoek, dan passen wij - in overleg - graag op je viervoeter mits deze sociaal is in de omgang met andere honden. Met ruim 40 jaar ‘ ervaring’ - waarvan 30 jaar met Berners - is je maatje bij ons in goede handen. Overigens zijn alleen de appartementen in Landhaus Sonnheim beschikbaar voor de vakantie met je hond. Het gaat hierbij dus om appartement Edelweiss, Bergblick en Sonnheim. Chalet Sonnheim en de appartementen in Sonnheim Apartments zijn niet beschikbaar voor vakantie met huisdieren!


Als je de vakantie met je harige vriend in Landhaus Sonnheim wilt doorbrengen dan gelden er natuurlijk wel een paar huisregels waaraan je je te houden hebt. En voor alle duidelijkheid, indien je problemen voorziet in het naleven van deze regels dan is Landhaus Sonnheim waarschijnlijk niet het juiste vakantieadres. Wil je een vakantie bij ons boeken vraag dan van te voren onze huisregels op, zodat je voor jezelf kunt bepalen of Landhaus Sonnheim het juiste vakantieadres voor je is! (Dit voorkomt achteraf teleurstelling) Wij sturen de huisregels graag per email, maar je kunt ze natuurlijk ook hier downloaden.


Landhaus Sonnheim heeft drie maal de Zoover Award Gold ontvangen. Meer dan 400 gastenbeoordelingen op Zoover, Booking.com, Tripadvisor en Holidaycheck beoordeelden onze appartementen en service gemiddeld met een 9.6 Uiteraard hopen wij je snel te mogen begroeten voor een fijne vakantie in één van onze appartementen of studio's. Bij Landhaus Sonnheim is het mogelijk om tegen een vergoeding je elektrische auto te laden.


hondenvakantie lofer
hond mee vakantie lofer
hondenvakantie in lofer
fijn de hond mee op vakantie naar Lofer 2

All rights reserved 2022

By LS Webdesign

Reg. nr. Sonnheim Apartments 50610-000338-2020

Reg. nr. Landhaus Sonnheim 50610-000313-2020