Vakantiewoning of appartement in Lofer

dan moet je bij Eveline en Rob zijn!

vakantiewoning lofer gastgevers

'Op een kunstskibaan in Nederland sprong de liefdesvonk tussen Eveline en Rob over. Uit kunstsneeuw werd meer,... liefde en echte sneeuw. Sinds maart 2006 wonen Eveline und Rob op steenworp afstand van de skiliften en pistes in Lofer'.

Eveline was als personeelsmanager voor grote Amerikaanse firma's werkzaam in Amerika en Europa. Rob was in Nederland als bestuurlijk juridisch adviseur onderweg. Op de kunstskibaan in Hoofddorp leerden zij elkaar kennen, werden verliefd en kwamen tot de conclusie dat een succesvolle carrière niet het belangrijkste in het leven is. Om de drukte in de Randstad te ontvluchten en af te kunnen schakelen van het werk kochten zij een woonboerderij met veel grond in het buitengebied van Hoevelaken, een klein dorpje op steenworp afstand van Amersfoort. Het idee was hier de rest van hun leven te blijven wonen. Het huren van een vakantiewoning of appartement in Oostenrijk was toen nog iets dat ze zelf een paar keer per jaar deden, niet vermoedend dat ze enige jaren later zelf in Oostenrijk vakantiewoningen en appartementen zouden verhuren.


Na drukke werkzame jaren zette Eveline & Rob een definitieve streep onder hun carrière ladder met het besluit naar Oostenrijk te verhuizen om daar een nieuw bestaan op te bouwen met de verhuur van,.... je raad het al, vakantiewoningen en appartementen. Oostenrijk, het land waar zij in de loop der jaren verliefd op waren geworden! Na een zoektocht van bijna 2 jaar en het bezichtigen van vele huizen vonden zij hun uiteindelijke 'domicilie',... Landhaus Sonnheim in Lofer! Met hun kinderen Elvira en Reinout verhuisden Eveline en Rob maart 2006 uiteindelijk naar het Salzburger Saalachtal. Voor een vakantiewoning, appartement of studio kun je dus bij Rob & Eveline terecht! De vakantiewoningen, appartementen en studio's die zijn ondergebracht in Landhaus Sonnheim en Sonnheim Apartments.


In hun vrije tijd zijn Eveline en Rob veel in de bergen te vinden. Daarnaast is Eveline als (hobby-) fokker van Berner Sennenhonden actief binnen de „Verein für Schweizer Sennenhunde in Österreich“ (VSSÖ). Rob restaureert in zijn vrije tijd graag oude jukeboxen. In de zomer komen zij graag op plaatsen zoals de Bräugföllalm en de Schmidt-Zabierowhütte in de Loferer Steinbergen. Het enige dat Eveline en Rob echt missen uit Nederland is de grote verscheidenheid aan restaurants. Al met al lijkt het erop dat Eveline en Rob hun definitieve bestemming gevonden hebben „Hier wollen wir sein, hier wollen wir bleiben.


Text Christine SchweinösterDoor de unieke ligging is rust gewaarborgd en beginnen de bergen letterlijk in onze achtertuin. Veel wandelroutes en mountainbike routes 'starten' dan ook voor onze huisdeur. De lift van het dalstation Almenwelt Lofer, die je in de zomer en winter naar de Loferer Alm brengt, en het verwarmde Steinbergbad (openlucht zwembad Lofer) bevinden zich op slechts 150 meter van onze appartementen evenals het centrum van Lofer (bakker 100m / slager 150m / supermarkt 450m), ..... je vindt dus alles in de directe omgeving van het appartement. Wel zo makkelijk als je op vakantie bent!


Onze appartementen en studio's zijn door het Privatvermieter Verband Österreich met 4 Edelweiß beoordeeld. Ook heeft Landhaus Sonnheim drie maal de Zoover Award Gold ontvangen. Meer dan 400 gastenbeoordelingen op Zoover, Booking.com, Tripadvisor en Holidaycheck beoordeelden onze appartementen en service gemiddeld met een 9.6 Uiteraard hopen wij je snel te mogen begroeten voor een fijne vakantie in één van onze appartementen of studio's. Bij Landhaus Sonnheim is het mogelijk om tegen een vergoeding je elektrische auto te laden. 

All rights reserved 2022

By LS Webdesign

Reg. nr. Sonnheim Apartments 50610-000338-2020

Reg. nr. Landhaus Sonnheim 50610-000313-2020